Mightinvest.se startades 2017 och drivs av några aktieintresserade hobbyinvesterare. Vi startade bloggen för att använda den som en privat journal för oss själva , men också för att ge inspiration till andra.

Våra aktieanalyser är högst baserade på personliga åsikter och ska inte ses som någon köprekommendation. Kom också ihåg att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.

Vilka är vi?

Daniel

Jag har handlat på marknaderna i cirka 10 år och har provat på det mesta inom produkter och mäklare och har förhoppningsvis lärt mig lite av det.

Min strategi utgår ifrån fundamental analys med huvudfokus på tillväxtbolag. Jag använder dock mycket teknisk analys vid timing av mina inköp.

Strategin använder sig också av en momentumstrategi där jag går in i  produkter med ett starkt momentum. I nuläget innehar jag enbart långa positioner.

Jennie

Jag gjorde min första insättning på Avanza i slutet av 2016 då jag hade ett arv från min farmor som bara låg på ett sparkonto med stort sett ingen avkastning. Jag hade då ingen tidigare erfarenhet av börsen eller aktier.

Min strategi är långsiktig i bra bolag som jag känner mig trygg med. Jag handlar sällan och säljer mest för att hämta hem lite vinst och behålla jämnvikten jag har i min portfölj. Jag använder mig oftast inte så mycket av teknisk analys, utan utgår mer ifrån min magkänsla.

Jag är sedan 2019 medlem i en aktieklubb med tre andra aktieintresserade tjejer som också ger mig aktieinspiration.

Lämna ett svar